maanantai 5. heinäkuuta 2010

Kesälomareissu!

Mauno kertoo: 'käytiin ajelulla, joka kesti melko kauan. Sellaisia paikannimiä jäi mieleen kuin Pietarsaari, Kustavi, Hanko, Tammisaari, Punavuori, Ukonselkä ja Fiskars. Oli mukavaa, vaikka ensialkuun oli ihan pöhköä joutua vaihtamaan paikkaa heti kun oli tottunut uusiin hajuihin. Mutta loppureissusta olin jo ihan rutinoitunut matkaaja, ja osasin rentoutua hetimiten uuteen paikkaan saavuttaessa. Mulla oli mukana oma hovikuvaaja, jonka otoksia tässä seuraavaksi:'Tässä oon pizzalla RaumallaKustavissa merenrannalla hengailtiin kamujen kanssa


Proffiilikuva


Leirintäalueella toimitin äänettömän vahtikoiran virkaaTässä ollaan jo Tammisaaressa, ruoka ei oikein tahtonut maistua. Paitsi Cesar.


Oon jo aika rentona, kun on muutama telttayö jo takanaTässä me ollaan Niilan kanssa Niilan mökillä, sillä on oma saari!Saareen mennään tietysti veneellä ja jouduin käyttämään naurettavia liivejä.. (vaikka osaan uida, ainakin luulisin niin..)


Saaressa oli oikein tunnelmallista nuotion äärellä, haaveilin Peppi-koirasta (toko ryhmässäni)Niilan kanssa pöljäilemässäJa päiväunilla..Me vahdittiin että uimari pysyi pinnalla.


'Paras kesäloma ikinä!' -MaunoEi kommentteja:

Lähetä kommentti