lauantai 20. helmikuuta 2010

Laiskuri bloginpitäjänä..

Kylläpä on laiskottanut päivittää meidän tempauksia tänne.. Paljon ollaan taas touhuttu, hakua useampikin treeni, tokoa ja nätoa. Plus kaikki 'vapaa-ajan' vietot eli koirakamujen näkemiset sun muut.

Viimeisimmistä hakutreeneistä lyhyesti: pääsimme treenaamaan rakennusetsintää Oulun vanhalle kasarmialueelle. Ihan eka rakennusetsintä siis Maunolle, ja mukavasti meni. Vaikka kohteessa oli melko liukas lattia, niin ei näyttänyt Maunoa haittaavan. Tuttuun tyyliin porhalsi menemään, ja innostui kun nurkissa istuikin tuttuja (ja yksi tuntematonkin) ihmisiä herkkupurkit ojossa. :D

Par'aikaa Mauno on 'toipumassa' viikonlopunvietosta, olimme vanhempieni mökillä Oulujärven rannalla Sasun ja Niilan kanssa. Reilun vuorokauden saivat pikku-ukot rallata ja hippasta ihan vapaasti ja täysillä ulkona ja sisällä! Ilo pannattomuudesta ja remmittömyydestä sekä parhaan koiraystävän seurasta näkyi kyllä Mauno ilmeestä! Edes kipakka -30 asteen pakkanen ei näitä kaveruksia hidastanut. Juhlaankin oli aihetta: Niila täytti tänään 6 kk, ja Maunolla on ylihuomenna 9 kk täynnä, onnea pojat! :)



Jiihaa!!



'Arvaa mitä, Mauno?'




'No mitä Niila?'




'Oot mun palas kaveli!'





Sitten Sasu ja koirat päättivät lähteä maailmanympärysmatkalle..'




'..paitsi Maunon mielestä pallo piti kiertää toisin päin'



Yhtäkkiä Mauno muisti vanhan Lappilaisen viisauden..



LADULLA OLET LADUN VANKI, VAPAUTTA ON VAIN UMPIHANKI!!



Vapaudellakin on hintansa, nyt letasee.... krooh..



'Eihän lähdetä täältä ikuna pois, eihän?'



Joulumaan Saagan Ukko, 'Niila', 6 kk! Onnea Nipsu!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti