lauantai 30. tammikuuta 2010

Mauno mallikoulussa

Viime päivityksestä on vierähtänyt tovi jos toinenkin.. Ensin olimme joulutauolla kaikista harrastuksista ja heti perään Maunolle iski flunssa, johon sai varmuuden vuoksi ab-kuurinkin. Kuurin jälkeen olimme vielä viikon 'karanteenissa', joten yhteensä reilu kaksi viikkoa vierähti ilman koirakontakteja. Kyllä meinasi olla koiran (ja omistajien..) hermot koetuksella, lenkilläkin piti piipata kaikki vastaantulevat koirat. Myös ne murisevat ja hampaita näyttävät olisivat kelvanneet Maunon mielestä leikkikaveriksi.

Karanteeni loppui onneksi eilen, ja Mauno sai leekata Niilan kanssa pitkästä aikaa. Tänään näimme Demiä ja Tiinaa irtolenkin merkeissä, superkivaa. Ja huomenna on treffit Yakin ja Jennin kanssa. :)

Eilen illalla kävimme näyttelytottumustreeneissä Hiukkavaaran koirakoululla. Näköjään simppeliä seisomistakin saa treenata ihan urakalla, sen verran hakusessa se välillä oli. Mikko oli mukana napsimassa kuvia (ja back-uppaamassa minua, koska pyörryin aiemmin päivällä..), alla Maunon parhaat tyylinäytteet. :)

'Meitä oli monenkokoisia ja näköisiä mallikokelaita''Meitsi poseeraa''Meitsi taas''Meitsi poseeraa kieli ulkona'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti